Hoe reserveer ik een baan ?

Een baan kun je reserveren op 3 manieren:

1.      Via de KNLTB ClubApp
2.      Via het afhangbord in het clubhuis (Kiosk)
3.      Via de website  

Baanreservering via de Clubapp
Vanuit de KNLTB ClubApp kan je 24 uur van te voren een baan reserveren. Dit kan je vinden bij Spelen > Baan reserveren.
Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kan maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kan invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kan je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kan je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.  

Baanreservering via het afhangbord in het clubhuis
Druk op 'Start'. Vervolgens haalt de eerste speler zijn of haar pas door de paslezer, daarna de passen van de overige spelers en volg je de stappen op het scherm om een baan te reserveren.

Baanreservering via de website
Na ingelogd te zijn kun je je baan reserveren.

Baanreservering met introducé 
Ga naar de KNLTB ClubApp, het tabblad 'Spelen' en dan 'Baan reserveren'. Klik hier het gewenste tijdsblok aan. Nu krijg je de mogelijkheid om een introducé toe te voegen. Je krijgt na het toevoegen van deze introducé het tarief te zien, dit tarief is per introducé. Deze kun je nu betalen door op 'Reserveren' te klikken. Je wordt doorgestuurd naar de betaal pagina en je kunt kiezen uit een betaalmethode. Na het betalen ontvang een bevestiging via de mail. 
Is de betaling mislukt? Je kunt na het maken van de reservering nog binnen 15 minuten de betaling afronden. Na deze 15 minuten wordt de reservering geannuleerd indien er niet wordt betaald binnen deze tijd. Een onbetaalde reservering wordt rood gekleurd in het overzicht.